Weight watcher voor gevorderden

Na een maand diëten moest ik het nog eens doen: wegen. Mijn kleding zit steeds losser. Mijn bierbuikje smelt flink. Maar uit ervaring weet ik dat dat bij mij niet veel wil zeggen. Ik ben gewoon letterlijk een zware jongen. En ja hoor, 99 kilo ,nog steeds. Nu woog ik een maand geleden wel ongeveer 103 kilo. Dat wil zeggen dat ik op een maand tijd 3.88% van mijn lichaamsgewicht verloren ben. Rekening houdend met de feestdagen, waar er al eens een paar glazen alcohol meer worden binnengekieperd en waar de foie gras en andere vette aperitiefhapjes de revue passeren, mogen we zeggen dat dat niet slecht is. Als ik die lijn kan doortrekken, weeg ik op 8 februari 95 kilo, op 8 maart 91.5 en op 8 april 88 kilo. Volgens de BMI index zou ik dan eindelijk op een normaal gewicht zitten. Ik wil niet moeilijk doen, maar ik denk dat die index niet van toepassing is op mensen met spieren. Als ik 88 kilo weeg, dan zie ik eruit als Sven Nijs. Zo droog als een haring. Soit, ik houd jullie maandelijks op de hoogte van mijn havermoutperikelen.
Iets anders nu. Zondag begint mijn mieuwe loopjaar naar goede gewoonte weer in Aalst. De Dirk Martens Corrida is de eerste manche van het dendercriterium. Vorig jaar heb ik op die 12 km een toptijd van 48″19 neergezet. Benieuwd wat het dit jaar zal worden. Ik verwacht er veel van.
Verder heeft TRTC ook een afspraak met de geschiedenis. Maar dat nieuws ga ik laten bekendmaken door grootmeester Sander. Het is maar voor het tweede deel van het jaar, maar we zijn nu al helemaal excited. 2015 wordt een topjaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s