Take it to the next level

Ik weet dat ik het niet mag doen, maar dit weekend ging ik nog eens op de weegschaal staan. Dat onding liet me weer 101 zien. Hoe is het mogelijk ? Time to take it to the next level. Vanaf nu enkel nog havermout ’s middags. Het dieet ziet er als volgt uit. ’s Morgens enkel fruit. dat mag vanalles zijn, liefst wat afwisseling. Rond 10 uur een avocado. Om 12 uur een uurtje joggen. Dan een flinke kom havermout met sojamelk aangevuld met een lepeltje ruwe rietsuiker en een lepel macapoeder. ’s Avonds gewoon eten wat de pot schaft en als het kan van de alcohol blijven. Dat laatste is nog met vallen en opstaan, maar er zit progressie in.
Ik denk dat ik dit tot in de eeuwigheid kan volhouden. Ik heb nooit honger, ik heb heel veel energie, nooit een opgeblazen gevoel. Wat ik wel vaststel, is dat ik tijdens mijn trainingen precies zonder energie val. Misschien komt dat doordat mijn lichaam zich nog moet aanpassen aan de nieuwe situatie. Toen ik zaterdag in de fnac liep, heb ik zelfs een boek meegegraaid van Scott Jurek. “Eet & ren” is de titel. Ik denk dat ik hem ga lezen op de koop toe. Waar dit gaat eindigen weet ik niet. Maar ik heb een vermoeden dat het zeker aan de finish van de 104 km lange promenade van de Bouillonnante zal zijn.

Een Reactie op “Take it to the next level

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s